Loading...

Juditka konyhája

Juditka konyhája / 2024. augusztus 31., szombat

~ HIDEG PARADICSOMLEVES ~







»HOZZÁVALÓK«


- 5 dl 100 % - os paradicsomlé


- 2 db halványító zellerszár
- 1 / 2 vöröshagyma
- 1 kisebb gerezd fokhagyma - elhagyható


- só, bors


- cukor vagy édesítő - ízlés szerint


- olívaolaj
- friss bazsalikom levél - opcionális







  • A zellerszárt feldaraboljuk, majd a paradicsomlével és a hagymákkal együtt összeturmixoljuk. Sóval, borssal, és cukorral ízesítjük, majd poharakba töltjük. A tetejét meglocsoljuk olívaolajjal és korpás kekszmorzsát szórunk rá. 


Tovább az eredeti oldalra!
0 Hozzászólás:
Legyél te az első hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni: